Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: setembre, 2006

Arinsal

També podreu trobar al pare de l’Ariadna a la Laia Esteve i a l’Ixi.

Dancing Queentee

La meva amiga Núria continua trobant petites joies. Algú recorda de quina festa era?. Perquè no seria una representació d’aquelles que fèiem a la classe d’angles?

Sr. Jofre , amb noia i...¿sogra?

I aquí em veieu, a les noces del meu cunyat potser, amb la Maria Joana ( la que està a la meva esquerra ), i la que - diuen - pot ser la meva sogra ( no és maca, ja ho sé ) si no hi ha res de nou...Semblo algú, no? Trajat a mida, amb camisa nova - cap acudit groller, please -, corbata comprada a Barcelona ja fa força temps però poc utilitzada...un "gentleman", vaja. En fi, ho poso perqué m´havien sol·licitat instantànies d´ella i perqué veieu que, encara que sigui molt de tant en quan, sé vestir-me i comportar-me com un adult. Però si he de posar algú més important deixant de banda la Maria Joana, aquesta és la seva tia-àvia, donya Catalina Ferrà i Ginard. És aquesta venerable dóna que va amb un vestit rosa, situada a l´esquerre de la fotografia de l´esquerra, venerable anciana de 91 anys, amb el cap més clar que tots nosaltres plegats i que és el terror de la resta de la família amb els seus súbits canvis de testament. Perqué la senyora és de professió "sus posibles&q

Operaciò PERPE

Abduhl Mussakah Kremahda: -Alies: "PEZ". -Local·lització: desconeguda -Des-Organització: " SENDERO DE CARDENYA " Mahmmut Enhorme Iphelut: -Alies: "LOPPER" -Local·lització: més desconeguda -Des-Organització: " SENDERO DE CARDENYA " Comunicat : Es busca viu o mort, sencer o a trossos o en estat ectoplasmàtic, a membre del Sendero De Cardenya. Respon al nom de Perpe. Se l’acusa d’ultra gai escaquejat i amb problemes gastrointestinals. Va ser vist per última vegada camuflat darrera d’un pressumpte nadó, membre dels serveis (WC) d’espionatge del Sendero De Cardenya, que es feia passar per filla de son germà. Es prega a qualsevol que l’hagi vist, sentit o ensumat, es posi en contacte amb la cúpula de la organització. Atenció . Es perillós per definició i va armat de punyetes.